Відома українська співачка, в минулому політична діячка і учасниця найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч чоловік.

Як відомо, після гучної прем'єри довгоочікуваного сезону "Холостячки", інтерес публіки до артистки в медіапросторі значно виріс. У зв'язку з популярністю, що набирає обертів, Злата почала активно розвивати сторінку в соцмережі і спілкуватися зі своїми шанувальниками.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

Цього разу Злата розмістила невеликий відеоролик з нарізками своїх фотографій. Спочатку співачка показала свої старі знімки, де вона виглядає дуже скромною і тихою дівчинкою, а потім пішла серія кадрів з її недавньої фотосесії в сексуальній білизні.

Відео Злата назвала: "Я до прийняття себе". Дійсно, різниця очевидна - з непримітної "сірої мишки" знаменитість перетворилася на впевнену левицю. Таким чином, артистка закликала дівчат поглянути на себе з іншого боку і нарешті, полюбити свою душу і тіло.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, що чоловік пустотливо поводив пальцями по сосках, але викликав огиду у "Холостячки" Злати Огнєвіч: "40 років дядькові"

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч пояснила, що робити на першому побаченні з чоловіком: "Дратує..."

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч опинилася в "Жіночому кварталі" і заговорила про своє тіло: "Ти його господиня"