Популярна українська співачка і блогерка Анна Трінчер, яка знайома великій аудиторії завдяки ролі в серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників і дуже активно розвиває свій аккаунт в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,7 мільйона чоловік.

Анна Трінчер запам'яталася фанатам як "підопічна" українського артиста Павла Зіброва. 20-річна блогерка відразу зрозуміла, що тісне спілкування і співпраця з народною знаменитістю стануть її щасливою "сходинкою" в кар'єрі. Анна і Павло знімають досить провокаційні колаборації, в яких багато фанатів бачать певний підтекст.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Анна Трінчер прийняла рішення відпочити від роботи і міської суєти, і виїхати разом зі своїм хлопцем блогером Олександром Волошиним з Києва. Геолокацію свого місця розташування пара не повідомила.

У Insta Stories Анна розмістила кумедне відео з їхньої поїздки. У кадрі хлопець з великим задоволенням насолоджується фаст-фудом, а співачка вирішила скромно перекусити одним бананом. Співачка на ролику акцентувала увагу фанатів на тому, що час для такої щільної вечері вже пізній, і знаходяться вони на вокзалі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Що ви скажете в своє виправдання?", - звернулася Ганна до Олександра.

Нагадаємо, Анну Трінчер вкусила підла і слизька тварюка, навіть Павло Зібров не врятує: нога як колода

Як повідомляв Знай.uа, Анна Трінчер в грайливому купальнику подражнила шанувальників: "І хочеться, і колеться"

Також портал Знай.uа писав, що хлопець Анни Трінчер Волошин вперше розкрив правду про відібраний iPhone: "Це просто шоу"