Відома українська співачка Оля Полякова відправилася зі своєю сім'єю у відпустку на Мальдіви. Тож артистка регулярно викладає яскраві кадри з сімейних канікул.

На особистій сторінці в соцмережі Інстаграм Оля Полякова виклала підбірку нових фотографій, на яких позує у легкій світлій сукні. А у пості зізналася, що має дуже багато планів, тож набирається сил для їх здійснення.

Щоправда, як зізналася Оля Полякова, навіть у такому райському місці їй не вдається повністю розслабитися. Співачку постійно долають різні думки й питання, які потрібно вирішити.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"У мене дуже багато планів і сил на них треба багато! Так що, поки є той пару днів, треба відпочивати! Але розслабиться до кінця не можу, весь час щось вирішую і про що то турбуюся, сама себе задовбала! А ви на який день розслабляєтеся?", - написала вона. Оля Полякова

"Ні на який тепер 😢не виходить . Мабуть потрібно з собою міорелаксанти брати 😁", - відреагувала співачка Наталя Валевська.

"У такій сукні я б в перший день розслабилася😉 але зазвичай це відбувається в останній день відпочинку, коли розумію, що завтра відлітати 😂", - пишуть у коментарях.

Коментарі, instagram.com/polyakovamusic
Коментарі, instagram.com/polyakovamusic

Нагадаємо, Оля Полякова розкрила секрет успіху - Маша Єфросиніна підтримає: "Забити на всіх". Популярна співачка та зірковий детектив проєкту "Маска" Оля Полякова дала пораду стосовно впевненості у собі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова навчила українок правильно жити і натякнула на неминуче: "Розлюбила чоловіка...". Співачка Оля Полякова випустила власну книжку і навчила українок правильно жити, давши поради на кожен випадок

Також "Знай.ua" писав, Оля Полякова похизувалася тонкою талією: "По тобі не скажеш що за 60 кг". Співачка Оля Полякова похвалилася своїм відпочинком і нагадала про новий випуск програми "Взрослые девочки"