На шанувальників битв між стронгменами чекає видовищний поєдинок між двома бодібілдерами Саджад Гарібі, на прізвисько "Іранський Халк" та Мартіном Фордом, на прізвисько "Кошмар".

Битва анонсована на квітень наступного року, повідомляє Yahoo. Бій має відбутися в Лондоні на арені 02.

Наразі обидва спортсмени готуються вийти на ринг і активно розповідають про це в соцмережах. Іранський бодібілдер Гарібі вирішив вразити шанувальників і не на жарт налякати супротивника ще до поєдинку. Тому на камеру відпрацьовує удари на стіні, б'є молотком по автошинах, тягне на спині автомобіль і тисне руками кавуни.

Саджад Гарібі, instagram.com/sajadgharibiofficial
Саджад Гарібі, instagram.com/sajadgharibiofficial

У свою чергу Британець Мартін Форд, якого, до речі, також іноді називали "Халком", скинув вагу і відпрацьовує боксерські прийоми.

Мартін Форд, instagram.com/martynfordofficial
Мартін Форд, instagram.com/martynfordofficial

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Різниця у віці між суперниками становить 10 років: Гарібі – 29, а ось Форд скоро розміняє п'ятий десяток. Британець сильно поступається "Іранському Халку" у вазі зі своїми 130 кг, тоді як Гарібі важить 177, зате перевищує у зрості: 210 см проти 189 см.

Мартін Форд очікує, що кине суперника в технічний нокаут, а потім організує вечірку, яку "Лондон ще не бачив". Гарібі ж сказав, що гірші, в порівнянні з суперником, матеріальні умови ніколи не зупинять "Іранського Халка".

"Це вже особисте! Ти, зі своїми білими зубами та купою дорогих спонсорів з одного боку, і я з іншого. А за моєю спиною підтримка всього світу. Нехай у мене й не найкрутіші умови. Це не має значення для Іранського Халка. Побачимося 2 квітня", - написав він під своїм відео у соцмережі.

Знай.ua нагадує: Львів'яни влаштували скажений махач у секонд-хенді за шматок ганчірки: "Йой, дикуни б'ються"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Перша в ЗСУ жінка-водолаз Катерина Нікітенко кидає виклик глибині:"Не лише хочу, а й можу"

Також Знай.ua писав: Кіану Рівз зрадіє: до "Матриці-4" повернуть найяскравішого актора, на це чекали всі