Відома українська співачка Злата Огнєвіч поділилася серією фотографій з відвертої фотосесії, заради якої довелося практично повністю оголитися. Такий "Холостячку" ми ще не бачили.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно там публікують різні кадри, і це або ж з різних концертів, прогулянок, або ж фотосесій. А так як зараз співачка бере участь в проекті "Холостячка", практично всі публікації пов'язані з цим.

Цього разу співачка показала досить відверті кадри. Там вона в красивому мереживній білизні, а на деяких фотографіях в руках у неї троянда. Вийшло дуже чуттєво і злегка відверто.

"Одного разу, коли ви найменше цього очікуєте, ви зіткнетеся з кимось, хто буде м'який і ніжний з вашим серцем, і Ви так зрадієте, що зберегли його відкритим. Ви будете такі щасливі, що продовжили боротися за це, коли вирішили, що серце заслуговує більшого ♪ Історія мого серця на @stbua вже в п'ятницю, 19: 00 " - сказано в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також вона подякувала фотографу, завдяки якому І народилися ці знімки. Злата Огнєвіч зазначила, що тільки жінка так може відчути жінку. У цьому образі співачка відчула себе героїнею книги "Місто жінок".

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають.

"Занадто відверто, це перебір по моєму";

"На мою на холостячка була розмова про те, що відверто не фотографується. А тут таке. Смішно просто. То тонула, плавати не можу, потім пірнала. То з парашутом боюся, літала на всьому, що є. Якісь неправдива інформацію про себе";

"Дуже красива😍 🔥 🔥 🔥 але колись я особисто поспілкувався з вами";

"🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍";

"Красивий😍".

Нагадаємо, що "Холостячка " Злата Огнєвіч пояснила, що робити на першому побаченні з чоловіком

Раніше повідомляли, що "Холостячка" Злата Огнєвіч показала шокуюче до і після: виявляється, потрібно всього лише роздягнутися

Також, мужчина пустотливо поводив пальцями по сосках, але викликав огиду у" Холостячки " Злати Огнєвіч