Відома американська кіноактриса, співачка, автор пісень, фотомодель і дизайнер Періс Хілтон частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 16,6 мільйонів чоловік.

За весь час існування аккаунта, знаменитість виставила близько 12 тисяч публікацій, останньою з яких є новина про те, що вона виходить заміж.

Періс Хілтон, фото - Super.ru
Періс Хілтон, фото - Super.ru

"Моя вічність починається сьогодні✨💍 11/11 💝 #justmarried #Foreverhiltonreum📸: @Josevilla", - пише Періс Хілтон у публікації.

На знімку красуня постала з великою чубчиком, з французьким манікюром на руках, в білому, напівпрозорому платті з квіточками і вуаллю. Відомо і те, що це перше весілля для американської актриси.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Періс Хілтон, фото: Instagram
Періс Хілтон, фото: Instagram

"Щастя то яке, нарешті😁", "Дівчатка, не впадати у відчай! До сорока і багаті сидять в дівках! Так що займаємося саморозвитком і підвищуємо самодостатність. А там такий і заміж не захочеться😂", "Яка Гілтон?!🤪 Хілтон взагалі-то!", "Хілтон!", "Так радий за тебе і так пишаюся тобою, Періс❤️🔥", "Так радий за тебе, Періс, ти дійсно заслуговуєш цього щастя. Ви з @carterreum_official-найкрасивіша, мила і любляча пара на світі💖", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, молодша дочка Арнольда Шварценеггера відмовилася від мільйонів батька: залишається в "тіні" і ніяковіє через зростання

Як повідомляв "Знай.ua", Кендалл Дженнер оголила ніжки заради коронного номера Періс Хілтон: "Ти будеш?"

Знай.ua писав, Періс Хілтон знайшла "знаряддя" в боротьбі за крісло президента - задавить Трампа рожевим?