Відома українська актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко розповіла, як їй було грати не любов у фільмі до свого чоловіка Андрія Фединчика.

Про це Наталка Денисенко розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежить 240 тисяч осіб.

У третьому сезоні серіалу "Кріпосна" Наталці довелося грати зі своїм чоловіком постільні сцени. Актрисі потрібно було зіграти абсолютно без почуттів до нього, відштовхуючи його.

Фото зі сторінки Наталки Денисенко
Фото зі сторінки Наталки Денисенко

Зірка зізналася, що найскладнішим, це було відштовхувати свого чоловіка від поцілунку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Лариса 😢 vs Наталка 🤪 або в кіно🎬 і в житті🤍. Одне з найскладніших в зйомках наших сцен, було відштовхувати при поцілунку 🙈 грати "не бажання" виходило, але тіло просто мене "видавало" і не відштовхувало по справжньому!",- розповіла Денисенко.

Через це режисерові серіалу довелося знімати тричі цю сцену, поки у Наталки Денисенко не вийшло дати правильну емоцію.

Фото зі сторінки Наталки Денисенко
Фото зі сторінки Наталки Денисенко

" А сьогодні підписниця написала:"Мені тільки що прийшло усвідомлення, що ваш персонаж переспав з персонажем вашого чоловіка"😂 😂 😂", — підсумувала вона.

Нагадавши, зірка "кріпак" Наталка Денисенко скинула весь одяг, залишившись в тоненьких трусиках: "Жарко стало в листопаді"

Раніше Знай писав, зірка "кріпак" Наталка Денисенко "розповніла" для зйомок 3 сезону: "як ви терпите чоловіка?"

Також Знай повідомляв, "Андрійко сестричку не вимагає?": Наталка Денисенко з "кріпосної" вирішила "ще раз прогулятися в пологовий будинок"