Вийшов офіційний тизер продовження популярного у всьому світі фільму "Секс і місто". HBO Max опублікував офіційний трейлер, а прем'єра очікується 9 грудня.

З ролика стало відомо, що серіал під назвою "І просто так" (And Just Like That) вийде на стрімінговому сервісі 9 грудня цього року.

В історії з'являться три героїні фільму - Керрі Бредшоу, Міранда Хоббс і Шарлотта Йорк. Виконавиця ролі Саманти Джон відмовилася від зйомок. Дія серіалу відбувається через 20 років.

Серіал "Секс і місто", instagram.com/justlikethatmax
Серіал "Секс і місто", instagram.com/justlikethatmax

Чутки про сюжет нових серій частково підтвердилися в тизері. Зокрема про те, що Керрі веде свій подкаст. Також у відео вона з'являється з Містером Бігом. Всього в проєкті наразі очікується 10 серій.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, відомо, що в серіалі з'явиться Джон Корбетт, який зіграв у серіалі одного з бойфрендів Керрі Ейдана. А замість Саманти у героїнь з'являться нові подруги, яких можна побачити в трейлері.

У тизері Керрі також говорить, що "поки змінюєшся ти, місто змінюється разом з тобою, і просто так починається нова глава".

Нагадаємо, серіалу "Секс і місто" - 23: як змінилися Сара Джессіка Паркер, Кім Кетролл, Крістін Девіс та Синтія Ніксон. Як змінилися головні герої серіалу "Секс і місто"

Як повідомляв портал "Знай.ua", помер зірка "Секс у великому місті" Уіллі Гарсон: рак не залишив шансів, осиротілий син у жалобі. Акторові було всього 57 років

Також "Знай.ua" писав, піца від Термінатора: Шварценеггер з красунчиком-сином годують частуваннями всіх підряд, неймовірно милі кадри. Актор і губернатор вирішив влаштувати благодійну акцію на вулицях США. Сотні піц за просто так