Сьогодні, 12 листопада 2021 року, на телеканалі СТБ відбудеться прем'єра дев'ятого випуску романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч у головній ролі.

На офіційній сторінці проекту в соціальній мережі Instagram частенько з'являються різні фото і відео, пов'язані безпосередньо з учасниками або головною героїнею. За профілем стежать понад 260 тисяч осіб.

Учасники "Холостячки", кадр з відео
Учасники "Холостячки", кадр з відео

"Вечір в хату, шановні. Пліткарка нагадує, що до нового випуску залишилося 2 години. Швидше завершуйте всі свої справи, запасайтеся смаколиками і до зустрічі о 19:00 на СТБ️️", - йдеться в публікації.

Повідомляється, що в дев'ятому випуску Злата Огнєвіч ще ближче пізнає претендентів на її серце. Героїня особисто познайомиться з друзями і колегами чоловіків. А ще з їх колишніми партнерами. Однак невідомо, хто саме влаштує "Холостячці" зустріч з ексдружиною.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

В кінці повідомлення говориться, що хтось подарує Златі зимову казку в теплий день. А хтось навіть розробив план їх спільного будинку. За словами творців, відносини виходять на новий рівень.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Сьогодні піде Андрій?", "Хоч би Діма пішов🙌", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч роздяглася до мереживної білизни, щоб розповісти історію свого серця: "Ви будете щасливі"

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенію Мішину смачно облизав красень, що зайняв місце Еллерта: "Так сильно обожнюю"

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч показала шокуюче до і після: виявляється, потрібно всього лише роздягнутися