Російський гуморист, телеведучий, резидент і ведучий гумористичного шоу "Comedy Club" Гарік Харламов частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 9,2 мільйонів чоловік.

Чоловік якось розлучився з актрисою Христиною Асмус, якій зараз приписують роман з одруженим продюсером серіалу "Слід" Борисом Кокіним. Вона не коментує ці домисли, але зараз з'явилася інформація, що Харламов просто заборонив їй приводити нового обранця в заміський будинок, де вона живе разом з донькою.

Гарік Харламов, instagram.com/garikkharlamov
Гарік Харламов, instagram.com/garikkharlamov

На його думку, це може стати причиною психологічної травми дочки. Половина особняка належить йому, він залишив житло ексдружині за умови, що вони будуть жити там удвох. Він продовжує утримувати їх, оплачує жінці двох домробітниць, кухарі і водіїв. А ще оплачує навчання в елітній школі, вартість якого становить цілих 180 тисяч рублів.

Гарік Харламов, фото: Instagram
Гарік Харламов, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Якось розведений чоловік похвалився тим, що робив протягом карантину. Він захопився складанням наборів від Lego, і побудував справжній маленький Колізей. І більше того, його вже чекає нове завдання - Титанік.

Нагадаємо, Гарік Харламов закохався в копію Христини Асмус: як дві краплі води

Як повідомляв "Знай.ua", колишній Христини Асмус Гарік Харламов "спалився" на вінчанні нащадка Романових: "У костюмі попа..."

Знай.ua писав, король гумору Гарік Харламов схуд до рівня 2000 року і показав нову подружку з "Кріпосної": одна особа з Асмус