Відомий український виконавець Віталій Козловський частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 77 тисяч осіб.

Чоловік дав 40-хвилинне інтерв'ю в ході телепередачі "Зірковий шлях" на каналі "Україна", в якому поговорив про особисте життя, скандали і втрату улюбленого батька.

Віталій Козловський, фото: Instagram
Віталій Козловський, фото: Instagram

- Що об'єднує Козловського з його директоркою?

"Задзвирився, все", - говорить він.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

— Вона, здається, запитувала тебе: "Чи ти гей"?

"Боже, хто це у мене не питав... Малолітки в школі, які дізналися, що у мене прізвище Козловський, і з цього сміялися. Я його так притиснув до стіни там. Патологічно не можу дивитися і чути себе з боку", - йдеться в невеликій публікації на сторінці проекту з вирізками з ролика.

"Ось і правильно✔ не треба давати себе в образу👏 мені Віталік завжди подобався. Інтелігентний, не грубіянить, матів від нього не чула, жодного разу👍", "Досить непоганий вийшов розмова. Навіть змінила думку про Козловського, більш позитивне. Хороша ведуча. Хороша мова двох. Щира філософія-одкровення", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, самотнього Віталія Козловського ощасливила ефектна брюнетка, Раміні варто повчитися: "На все життя"

Як повідомляв "Знай.ua", колишня Козловського Раміна "вигуляла" свого хлопця з двома іншими красунями: "Хто запитує про дітей"

Знай.ua писав, Віталій Козловський "втік" від Олі Цибульської заради "блакитної мрії": "За спиною стільки помилок"