Відома співачка, колишня дружина продюсера Олександра Цекало Лоліта Мілявська частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 3,3 мільйонів чоловік.

Зараз вона стала учасницею одного з шоу на Youtube під назвою "Сінг сонг шоу". Її суперницею виступила Аня Покров, а ведучий поцікавився, як вимовляли її прізвище за кордоном, адже вона у неї досить складна.

Лоліта Мілявська, кадр з відео
Лоліта Мілявська, кадр з відео

"Мілявскі, ну на кордоні з Китаєм мене прийняли за трансвестита і тому довго допитували. Я переходила кордон, взяли мій паспорт - Мелявскі. Я кажу: "Мілявські". А у мене низький голос від природи. Для китайців це... це кошмар. У них же високі голоси, вони подумали, що я мужик. На фотографії нижче написано стать - жіноча. Викликали перекладача, каже: "Ви точно жінка, а не чоловік". Яйця у мене є, але я жінка", - заявила вона.

Лоліта Мілявська, instagram.com/lolitamilyavskaya
Лоліта Мілявська, instagram.com/lolitamilyavskaya

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Яка ж вона ох*унная", "У мене прізвище Юнгман, і постійно все перепитують, жодного разу не було такого, щоб моє прізвище зрозуміли з першого разу", "У ведучого голос Галкіна", "Образливо якось вийшло", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода "змусила" Лоліту Мілявську танцювати зі шваброю: "Що за дівчинка?"

Як повідомляв "Знай.ua", Лоліта Мілявська розсекретила пенсію Алли Пугачової: "Всього лише надбавка..."

Знай.ua писав, схудла Лоліта Мілявська хотіла похвалитися фігурою, але нарвалася на хейт: "Вам не соромно?!"