Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, яка відома багатьом завдяки проекту "Ревізор" на Новому каналі, активно ділиться з аудиторією особистими і робочими моментами життя, навчає правилам етикету своїх шанувальників в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 660 тисяч чоловік.

Як відомо, Ольга знає все про те, як сучасній дівчині благородно поводитися в суспільстві. Також знаменитість є автором книги "Етикет. Школа пані Фреймут" в гумористичному стилі, в якій вона поділилася своїм життєвим досвідом і дала цінні поради читачам.

Ольга Фреймут, фото з Instagram
Ольга Фреймут, фото з Instagram

Цього разу Ольга підняла важливу тему і розповіла, чому так рідко присвячує громадськість у своє особисте життя. Як повідомила телеведуча, їй нелегко дається життя в соціальних мережах і вона дуже цінує свій простір. Фреймут здається дивним знімати зворушливі моменти зі своїми дітьми або ж виставляти напоказ свої відносини з чоловіком.

"Виставляти світлини дітей, коли вони солодко бавляться і не підозрюють, що мама зараз цей сокровенний момент тиражує на тисячі незнайомих людей. Демонструвати себе у парі з коханим...А якщо у когось період "розбитого серця", і моє щасливе фото може розпалити біль самотності?", - поділилася своїми думками Ольга.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Фреймут, Квіткова і Мірошниченко: хто із зірок зіткнувся з хейтом під час вагітності

Як повідомляв Знай.uа, Оля Фреймут після операції показала свого янгола-охоронця: "Професіонал від Бога"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Фреймут повернулася в минуле і показала, яка насправді: "Ревізор" головного мозку