Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч чоловік.

У п'ятницю, 12 листопада 2021 року, відбулася прем'єра дев'ятого випуску другого сезону романтичного шоу "Холостячка" на телеканалі СТБ. Дівчина вирішила залишити всіх чоловіків на проекті - Дмитро Шевченко, Андрій Задворний, Максим Тарапата і Андрій Хветкевич продовжать боротьбу в наступну п'ятницю.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Зовсім недавно Злата поділилася знімками з сексуальної фотосесії, на якій вона постала в одній лише нижній білизні чорного кольору, демонструючи шикарну фігуру і привабливі форми. А зараз пропонуємо згадати її участь на шоу "Хто зверху?" у 2020 році.

Тоді, в ході п'ятого раунду, жінки обмінялися ролями з чоловіками. Красуні потрібно було відтворити звук з трембіти-різновиду альпійського Рогу, будучи народним музичним інструментом гуцулів у Карпатах.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube
Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube

"Ух ти, Злата молодець!", "Вона ж співачка!", "А Леся перднула просто", "Злата, пора в Карпати", "Я теж дула в трембіту",- пишуть користувачі в Інтернеті.

Коментарі, скріншот: TikTok (Огнєвіч)
Коментарі, скріншот: TikTok (Огнєвіч)

Нагадаємо, Григорій Решетник перетворився на "солодкого" хлопчину - дружина Христина залишилася в захваті: "Запрошую тебе на побачення"

Як повідомляв "Знай.ua", учасник "Холостячки" захотів познайомити Злату Огнєвіч з дружиною: "Вечір в хату"

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч роздяглася до мереживної білизни, щоб розповісти історію свого серця: "Ви будете щасливі"