З'явилася інформація, що 23-річний двоюрідний брат Хабіба Нурмагомедова з його приятель вирішили не зупинятися на вимогу працівників ДПС.

Чоловіки "поспішали" в аеропорт Махачкали, а поліцейські навіть виставили огорожі, але гонщиків це не зупинило, тому вони навіть збили правоохоронця на шляху до терміналу.

Хабіб Нурмагомедов і Майк Тайсон, фото: Instagram
Хабіб Нурмагомедов і Майк Тайсон, фото: Instagram

Toyota Camry потрапила на камери відеоспостереження. За ним видно, як чорний автомобіль, повністю тонований і без номерів, проривається в аеропорт. На машині числяться 22 неоплачених штрафу загальною цінністю в 30 тисяч рублів. В результаті події 39-річний капітан Олексій Назаров впав і сильно вдарився головою, а порушників вдалося затримати лише в Шереметьєво. Хоча він всіляко намагався довести публіці, що нічого не сталося і він знаходиться в спортзалі.

Брат Хабіба Нурмагомедова, скріншот: Instagram Stories
Брат Хабіба Нурмагомедова, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Брат Хабіба Нурмагомедова, скріншот: Telegram
Брат Хабіба Нурмагомедова, скріншот: Telegram

У Дагестані, за неофіційною інформацією, на них вже порушують справу за статтею 318 КК РФ "Застосування насильства щодо представника влади". З Шереметьєво їх повернули в Махачкалу для проведення слідчих дій.

"Інших людей за людей не вважають", "Тепер ці поліцейські будуть вибачатися на камеру", "Поліції ганьба, як це могло трапиться? Їх товариша збивають, а вони спокійно дивилися як машина поїхала", - пишуть користувачі в Інтернеті.

Коментарі, скріншот: Telegram (Про брата Хабіба Нурмагомедова)
Коментарі, скріншот: Telegram (Про брата Хабіба Нурмагомедова)

Нагадаємо, "Чемпіон, ти надихаєш": Хабіб Нурмагомедов і Кріштіану Роналду зустрілися заради битви поглядів

Як повідомляв "Знай.ua", на Олександра Зінченка накинулися фанати після фото з Хабібом Нурмагомедовим: "Коли з Кадировим..."

Знай.ua писав, Хабіб Нурмагомедов через три роки розкрив секрет перемоги над Макгрегором: "Трохи придушив"