Відома українська акторка, 32-річна зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна, яку телеглядачі знають і люблять в образі Наталії Дорошенко – доньки багатого поміщика, показала своїм шанувальникам унікальні кадри зі зйомок.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Сагайдачної в мережі TikTok.

Публікація Анни Сагайдачної, скріншот: TikTok
Публікація Анни Сагайдачної, скріншот: TikTok

"Це була моя крайня сцена в "Кріпосній". Цієї ночі я прощалася з проєктом в якому пропрацювала 3 сезони. Цілий відрізок життя...", - пише Ганна Сагайдачна.

Публікація Анни Сагайдачної, скріншот: TikTok
Публікація Анни Сагайдачної, скріншот: TikTok

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

На опублікованих кадрах, в яких акторка, схоже, прощається з робочим процесом в "Кріпосній", можна побачити вечірні або навіть нічні зйомки. Тут є все, що потрібно для класного серіалу. Анна показала знімальну групу, собе в образі, дим і те, як люди за кадром зігріваються чаєм.

@annasagaidachnaya

💔

♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що після успіху серіалу "Кріпосна", телеканал СТБ радий повідомити телеглядачам важливу новину. Незабаром на екрани вийде серіал "Відпустка в сосновому лісі" головну роль в якому зіграє зірка "Кріпосної" Анна Сагайдачна. Режисером виступить Олена Райнер.

Раніше повідомляли, Наталка Денисенко з "Кріпосної" розцілувала молодого красеня поруч з чоловіком: "Всьому дивується".

Як повідомляв Знай.uа, Ксенія Мішина викликала дике бажання у чоловіків стрункими ніжками, аж Еллерт приревнував: "Дуже".

Знай.uа писав, Гарік Харламов заборонив ексдружині Христині Асмус показуватися з новим чоловіком: почуття не охололи.