Анастасія Волочкова, скандально відома російська балерина, яка обожнює радувати публіку своїми величезними шпагатами в будь-якому місці і в будь-який час, поділилася новим знімком з відпочинку в турецькому готелі під назвою "Luna Blanca Resort and Spa". Це стало відомо з нової публікації Анастасії Волочкової в соцмережі Instagram.

Цього разу Волочкова утрималася від розсування ніг на публіку, але показала майже нічим не прикриті груди. На свіжій публікації можна побачити, що Анастасія Волочкова сидить в куточку спальні в своєму номері, і сумними очима дивиться звідти на фотографа. Руками вона прикриває оголені груди, а все інше тіло сховалося за ліжком.

"Тільки хотіла прилягти... а тут сюрприз", - підписала Волочкова фото, зроблене в погано освітленій кімнаті. На ліжку перед нею – рушники, згорнуті у формі двох лебедів. Навколо розкидані пелюстки червоних троянд. Ця традиція згортати рушники в різні цікаві фігури чомусь дуже притягує туристів з колишнього СНД. Саме цю композицію Волочкова назвала»сюрпризом".

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Коментарів під знімком немає, так як епатажна зірка обмежила до них доступ для своїх передплатників. Можливо, вона побоюється негативу на свою адресу.

Раніше повідомляли, Анастасія Волочкова "домагається" екс-учасника групи "Ленінград", поки у неї є чоловік: "буду подавати в суд за переслідування".

Як повідомляв Знай.uа, Микита Джигурда на шоу Максима Галкіна згадав про своє коріння і заговорив на солов'їній: "не помре дух України".

Знай.uа писав, Анастасія Волочкова проміняла Джигурду на "сивого" красеня, якого обшукалася дружина: "Я не загроза".