Всесвітньо відомий канадський репер Обрі Дрейк Грем, якого знають під сценічним ім'ям Drake знову "наробив галасу" в соціальних мережах. Справа в тому, що буквально на наступний день після трагедії з дев'ятьма загиблими на фестивалі Astroworld в Х'юстоні 35-річний артист відправився до стриптиз-клубу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання New York Post.

Репер Drake в клубі насоріл грошима, скріншот: YouTube
Репер Drake в клубі насоріл грошима, скріншот: YouTube

Музикант проводив час у колі стриптизерок у стрип-клубі Area 29. Там, за даними журналістів, він витратив близько мільйона доларів, просто розкидавши гроші по підлозі. На той момент Дрейк вже знав про наслідки фестивалю і численні жертви. Тим не менш, це не завадило йому веселитися.

Репер Drake в клубі насоріл грошима, скріншот: YouTube
Репер Drake в клубі насоріл грошима, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У соцмережах з'явилося відео з напівголими танцівницями, які збирали купюри з підлоги. Банкнотами було усипано обидва поверхи клубу. Стриптизерки на камеру подякували Дрейку за настільки щедрі чайові, проте є ймовірність, що долари могли бути фальшивими.

Також журналісти пишуть, що можливо, незабаром музиканту ще не раз доведеться розщедритися на круглу суму. Проти Дрейка, а також іншого репера — Тревіса Скотта — і їх концертного промоутера подано понад 100 судових позовів. Нагадаємо, що в п'ятницю, 5 листопада, на Astroworld Festival в Техасі під час виступу виконавців у тисняві загинуло дев'ять осіб.

Раніше повідомляли, Настя Каменських зізналася, що остаточно заплуталася, тут навіть Потап не допоможе: "Cтільки таємниць".

Як повідомляв Знай.uа, Моргенштерн влаштував " заміс "на концерті з фанатом слідом за Сергієм Михалком: "Мужик ти чи не мужик?".

Знай.uа писав, Каньє Вест запалив з новою подружкою-цього разу з 22-річною моделлю: на примирення з Кім Кардашьян все менше шансів.