Всесвітньо відомий голлівудський актор Леонардо Ді Капріо в п'ятницю, 12 листопада, з розмахом відзначив своє 47-річчя. Однак саме день народження у зірки великого кіно було в четвер, 11 листопада. Вечірка була в Беверлі-Хіллз, на свято до Лео приїхала буквально "критична" кількість зірок.

До жалю багатьох фанатів, сам Лео деталей вечірки в мережі Instagram не показав, його сторінка повністю присвячена захисту екології.

Однак кадри з головного "танцполу" вечірки опублікував репер Снуп Догг, запрошений на свято. З них шанувальники дізналися, що у Ді Капріо в маєтку були його дівчина Каміла Морроне, актор Роберт Паттінсон зі своєю супутницею, баскетболіст Леброн Джеймс, співачка Бейонсе з чоловіком Jay-Z, а також засновник Amazon Джефф Безос. Були на заході і партнери Лео по його екологічній роботі.

День народження Лео, скріншот: YouTube
День народження Лео, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

День народження Лео, скріншот: YouTube
День народження Лео, скріншот: YouTube

Варто також нагадати нашим читачам, що в 2016 році Ді Капріо нарешті отримав "Оскар". У 2019 році актор тріумфально повернувся на екран в картині Квентіна Тарантіно "Одного разу в... Голлівуді".

Наприкінці 2021-го на Netflix вийде сатирична комедія "Не дивись вгору" за його участю, а в 2022-му - трилер-вестерн "Вбивці квіткового місяця", де Лео знову попрацював з Мартіном Скорсезе і Робертом Де Ніро.

Раніше повідомляли, Леонардо Ді Капріо-47, кращі ролі кумира мільйонів: від героя-коханця в "Титаніку" до колишньої зірки Голлівуду.

Як повідомляв Знай.иа, Давид Арахамія з "Слуги народу" осоромився через сковороду і Ді Капріо: у школі поставили б двійку.

Знай.uа писав, Соня Плакидюк з "СТМПУ" перетворилася на Красуню фільму "Великий Гетсбі": Леонардо Ді Капріо вже кусає лікті.