На сторінці відомої української співачки Тіни Кароль в соцмережі Instagram з'явилося нове повідомлення. На цей раз розкішна блондинка, у якої майже два мільйони передплатників, їде в автомобілі на пасажирському сидінні і показує подругу, свого концертного директора Галину Ложкову.

Сама Тіна - в блакитній дублянці з білим хутром, з легкою укладанням і природним макіяжем. Тільки губи вона підкреслила помадою приглушеного відтінку. Галина на задньому сидінні обіймає великого цуценя чорного кольору.

"Ну що, Галя, ти знайшла собі грузина?",- запитує Тіна у свого концертного директора. Відео з цим моментом вона виклала в сторіс.

"Так, Дивись, який чорний, добрий, неемоційний. В принципі, ідеальний хлопець", - відповідає їй подруга.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Відзначимо, що обидві дівчини зараз знаходяться в Грузії на відпочинку, гуляють по горах і місцевих визначних пам'ятках, а також дегустують страви місцевої кухні.

Фото зі сторінки Тіни Кароль
Фото зі сторінки Тіни Кароль

Нагадавши, Тіна Кароль влаштувала "Скандал" зі своїми колготками, Українки хочуть ще: "Григорівна, бешкетуємо?". У Тіни Кароль є свій бренд.

Раніше Знай писав, голодна Тіна Кароль "накинулася" на банку маскарпоне: Дан Балан не прогодує. Українська співачка Тіна Кароль прийшла в захват, побачивши цілу банку маскарпоне в ресторані

Також Знай повідомляв, Тіна Кароль з сумочкою за 50 тисяч відірвалася в Казахстані: бідні верблюди