Популярна українська співачка, учасниця всіляких телевізійних розважальних шоу, а також почесний член журі проекту "Голос країни" Тіна Кароль отримує додаткові бонуси від креативності своїх рекламників. Справа в тому, що співачка нещодавно презентувала кліп на композицію "Скандал", а після вирішила випускати колготки з вшитим на них словом "скандал".
Тепер перед співачкою стоїть ще одне завдання, ніж розписати наступний елемент з аксесуарів. У цьому співачці повинні допомогти її віддані шанувальниці-зірка сама попросила.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Тіни Кароль в мережі Instagram.

Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram

"Колготи "Скандал" стали бестселером! На черзі новий дроп з не менш красивим словом. Що буде написано на колготах? Твій варіант?", - запитує у своїх шанувальників співачка.

На свіжому знімку можна побачити, що Тіна Кароль лягла на спину, спершись на лікті, розставивши ніжки в своїх фірмових колготах.
Ось така розтяжка у співачки і не дарма на її колготах написаний скандал, адже якщо хтось із шанувальників з необережності забуде заблокувати телефон і це пікантне фото там залишиться, то від другої половинки можна чекати скандалу, вихід тільки один - придбати такі колготки коханої.
Шанувальниці почали активно лайкати знімок, а також гадати, які слова можна використовувати в новому "дропі" від Тіни Кароль. Ось, що пишуть люди: "Яке фото вогонь. Тіна Григорівна, бешкетуємо?", "Хардколь? Шуткую... Мммм може слово холод", "А може поцілунок на фарт?", "Мій порив небезпечний"? Для колгот до речі порив у прямому сенсі небезпечний".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram