Максим Чмерковський розповів про те, як проводить час з сином. Відповідне відео з'явилося на офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

На цей раз він поділився милими моментами з дитиною – катанням на самокаті, грою на автоматах.

"Спорт, харчування, здоров'я - це важливо, але ... найголовніше в моєму житті-це сім'я! Якби так можна було, то я в житті займався б тільки сім'єю, а особливо вихованням сина. У мене хороший приклад батька і дуже хочеться передати це своєму синові! А які у вас цінності?",- запитує Максим у своїх шанувальників. Відео з приємними моментами дружиною і дитиною він виклав у пості.

"Ви абсолютно праві! На жаль, у мене немає близьких стосунків з моїми батьками, але у мене є маленька сестра, тому моя мета зараз - саморозвиток, тому що я хочу бути для неї прикладом ... А ваша сім'я-це просто прекрасний приклад гармонійних відносин, спасибі, в тому числі і вам дивовижні батьки", - відповідає йому один з коментаторів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Він чарівний. Мені подобається, як йому подобається школа І його незалежність", - додає інший.

Скрін, Instagram Макс Чмерковський
Скрін, Instagram Макс Чмерковський

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.