Відома українська співачка Світлана Лобода по-сильному привітала свою подружку, уродженку Києва Лоліту Мілявську з Днем народження. У неділю, 14 листопада, Лоліта відзначає свій 58-й "бьоздік". На щастя шанувальників, не обійшлося і без емоційних зізнань від Свєти.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Світлани Лободи в мережі Instagram.

"Ти – надженщина. Ти - приголомшлива людина! Дуже люблю тебе і хочу, щоб ти була щаслива! Будь, Будь ласка! Я поруч, і я у тебе є. Завжди", - написала Лобода.

Світлана Лобода і Лоліта Мілявська, фото: Instagram
Світлана Лобода і Лоліта Мілявська, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Цікаво, що замість звичайної фотографії Світлана Лобода прикріпила уривок з недавнього інтерв'ю з Машею Єфросиніною, в якому розповіла про зв'язок з іменинницею. Виявляється, старша артистка сама зателефонувала своїй молодій колезі, коли та виступила на "Євробаченні" в 2009 році, і підтримала її.

Світлана Лобода і Лоліта Мілявська, фото: Instagram
Світлана Лобода і Лоліта Мілявська, фото: Instagram

Потім Мілявська на якийсь період віддала Лободі одну зі своїх квартир в Москві, щоб починаючій зірці, яка приїхала з України, не потрібно було винаймати житло або номер готелі.

"Вона дуже добра. І в якийсь момент вона навіть приїжджала до мене в гості і робила мені вівсяні кашки вранці. Отак. Це Лоліта, вона вся така", - розповіла Світлана в тому інтерв'ю.

Раніше повідомляли, Лоліта Мілявська згадала, як на кордоні її зупинили, як трансвестита: "Яйця є, але я жінка".

Як повідомляв Знай.uа, Світлана Лобода повернулася в Україну і видала, що про неї говорять інші: "Не така страшна...".

Знай.uа писав, Світлана Лобода згадала голодне дитинство, сім'я жила за межею бідності: "Ані ляльок, ані одягу".