Українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно випустила нову ліричну пісню разом із своїм 38-річним бойфрендом актором Романом Полянським, розповіла, що візьме участь у концерті "Новорічна музична платформа".

Про це вона повідомила на своїй сторінці в instagram і доповнила пост новим приголомшливим фото. На знімку Аліна позує у довгих чорних рукавичках та корсеті, який вигідно підкреслює її талію та якнайкраще демонструє спокусливі форми. Завершують образ довгі світлі кучері, що підкорили серця фанатів Аліни, як тільки вона зробила цю зачіску.

Аліна Гросу instagram.com/alina_grosu
Аліна Гросу instagram.com/alina_grosu

Після сольного концерту в рамках туру "Непереможна" Аліна Гросу знову з'явиться у стінах столичного Палацу "Україна" 8 грудня, щоб взяти участь у записі новорічного концерту нагородження найкращих пісень року. Захід збере найяскравіших зірок українського шоубізнесу, включаючи Олега Винника, Ольгу Полякову, Павла Зіброва, Джері Хейла та багатьох інших.

Глядачі, які візьмуть участь у записі церемонії нагородження, наперед дізнаються, які українські пісні визнані найкращими у кожній із номінацій. Аліна Гросу запропонувала шанувальникам вгадати, з якою саме піснею вийде до глядачів. Поки більшість хотіли б почути від співачки найсвіжішу її роботу "Чувства на кассетах", інші вважають, що Аліна обере інший хіт: "Грязные танцы" або "Малиновые губы".

Коментар instagram.com/alina_grosu
Коментар instagram.com/alina_grosu

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Знай.ua нагадує: Роман Полянський розкрив головну мрію, Гросу не проти: син і дім

Як раніше повідомляв Знай.ua: Аліна Гросу і Роман Полянський здивували українців розвагами: "Спонсорування шкуродерства"

Також Знай.ua писав: Аліна Гросу з красенем-бойфрендом підкорили Одесу романтикою: "Краще, ніж колишній"