Латиноамериканська співачка і актриса Дженніфер Лопес, яка неодноразово радувала своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, на цей раз показала, як вбралася для прогулянки по Лас-Вегасу.

Дженніфер Лопес із задоволенням ділиться з шанувальниками яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить вже 182 півмільйона шанувальників.

"Glow time in Vegas (час блищати у Вегасі)", - підписала зірка дві свої фотографії. Для виходу в світ Лопез вибрала біле коктейльне плаття з відкритою спинкою, замість бретелей на якому – тоненькі ланцюжки. В руках у неї-блискуча сумочка, а весь образ вона доповнила босоніжками на тоненьких шпильках.

Скрін, Instagram Лопес
Скрін, Instagram Лопес

У макіяжі Джей Ло воліла димчастий сірий відтінок тіней і світло-рожеву помаду.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«All this beauty! Вся ця краса!)", "This picture made my day» Ця фотографія зробила мій день)", "Oh My Beautiful Musical Goddess (о, моя прекрасна музична богиня)", - захоплюються в коментарях її шанувальники.

Скрін, Instagram Лопес
Скрін, Instagram Лопес

Разом з тим деякі запідозрили, що це всього лише фото-фільтри і ретуш.

"Its called filter and makeup we already know without all of that she doesnt look like dat (це називається фільтром і макіяжем, які ми вже знаємо, без усього цього вона не схожа на цю)», - обурюються недовірливі читачі сторінки.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес змусила голодних чоловіків виходити слиною, а Бена Аффлека понервувати

Як повідомляв " Знай.ua", закохані і красиві: кращі образи Дженніфер Лопес і Бена Аффлека тоді і зараз

Знай.ua писав, Метт Деймон мало не "засмоктав" Бена Аффлека на очах у мільйонів: знайшов "заміну" Дженніфер Лопес