Відома українська співачка Оля Полякова частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,4 мільйонів чоловік.

До цього моменту виконавиця разом з сім'єю знову опинилася на відпочинку, на райських островах - Мальдіви. Якось вона зізналася, що у неї дуже багато планів, через які і сил має бути предостатньо. Через це у неї є всього кілька днів, щоб відпочити, розслабитися і прийматися за все підряд.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

А зараз стало відомо, що "відпочинок" триває, адже українці просто не встигли на літак. Як відомо, в день відльоту зламався гідроплан, через що вони і не встигли на рейс. І це призвело до того, що Маша засмутилася, так як 17 числа у неї був намічений перший сольний концерт.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Дорогі мої, всі Привіт! Ми без пригод не може. Тут таке сталося, ми не встигаємо на наш літак в Мале, тому що зламався гідроплан, а у нас був останній рейс і ми пропускаємо наш літак сьогодні ввечері. Маша ридає, тому що у неї концерт, але на концерт вона встигне. Він 17, а 17-го ти будеш о 9:00 вдома, заспокойся. Все буде добре! Але ми отримуємо тут зайву нічку і думаю, що безкоштовно!", - каже Оля Полякова на кількох сторінках.

Нагадаємо, донька Полякової Маша забрала маму і тата з Мальдів, змусивши кривлятися в камеру: "Муд мій батя..."

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова "протягнула ноги" на Мальдівах: так виглядає рай

Знай.ua писав, Оля Полякова поділилася інтимною проблемою: не може розслабитися