Відома українська співачка, яка вже сильно запам'яталася українцям по рекламі популярного мобільного оператора, солістка групи "The Hardkiss" Юлія Саніна продовжує радувати своїх відданих шанувальників. Відомо, що Юлію люблять і слухають не тільки в Україні, а й далеко за її межами.

На цей раз Юлія зі своїми рокерами поїхала давати концерт прямо в найбільше місто Вірменії - в Єреван, де виконала свої кращі композиції.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юлії Саніної в мережі Instagram.

Публікація Юлії Саніної, скріншот: Instagram
Публікація Юлії Саніної, скріншот: Instagram

"Дякую, Єреван! Зустріли світанок вже в Києві", - коротко підписала нову публікацію співачка.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На свіжих знімках можна помітити вельми помітний образ фатальної брюнетки, як ніби нова подружка британського агента спецслужб Джеймса Бонда. Цього разу все виявилося простіше, без таємничих місій. Юлія побувала з гуртом "The Hardkiss" в Єревані.

Однак у коментарях шанувальники помітили ще одну схожість. Користувачі мережі пишуть, що Юля у цьому образі схожа ще й на героїню культової "Матриці" – Трініті.

Юлія Саніна, фото: Instagram
Юлія Саніна, фото: Instagram

31-річна співачка опублікувала відразу два кадри, проте не з концерту. Тут співачка постала в сірому костюмі, та ще й з накидкою. Також можна побачити на її голові, крім потужного мейку з червоною помадою, ще й чорне каре.

Юлія Саніна, фото: Instagram
Юлія Саніна, фото: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Тіна Кароль "взялася" за Дана Балана і спантеличила фанатів: "А де це ви оселилися?".

Як повідомляв Знай.uа, "Знамениті п*ськи": Maruv на очах у Ігоря Ніколаєва і Урганта зізналася, хто із зірок шле їй геніталії.

Знай.uа писав, Юлія Саніна з The Hardkiss кардинально змінила образ після шоу "Маска" і поділилася рідкісними кадрами з чоловіком: "Збираємося".