Відома українська співачка і учасниця гурту The Hardkiss, Юлія Саніна вiдповiла на питання хейтерів із соціальних мереж. Чи зачіпають її такі коментарі.

Все це показали в сюжеті програми "Життя відомих людей" на телеканалі 1+1. Там показали, як Юлія Саніна реагує на негатив в соціальних мережах, чи реагує, і чи вступає в дискусії.

На сцені вона жорстка, у великих зухвалих костюмах з сильним макіяжем, а ось вдома вона любляча мама і дружина. Як виявилося, у співачки є чимало хейтерів, які тероризують її в соціальних мережах.

Спочатку їх назвали гуртом одного хіта, але, Юлія Саніна так точно не думає, і вважає, що їх у колективу мінімум два, а в новому альбомі ще 15 штук.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Далі її звинуватили в тому, що вона зробила собі пластичну операцію на губах і на ніс, але, вона лише зазначила, що на жаль немає, але, по всій видимості хоче.

Наступне питання вкрай розвеселив Юлю, так як він стосувався її чоловіка. Коментатор запитав, Чи не ревнує чоловік дівчини її до того бородатого, тому що він дуже заграє до Юлі. Вона на це відразу ж відповіла зі сміхом. "Цей бородатий і є мій чоловік".

Можна помітити з цього ролика, що дівчину ніяк не зачіпають негативні коментарі, адже вона володіє самоіронією, і завжди готова посміятися над цим. Тим більше, якщо там немає ніякої конкретної, обґрунтованої критики.

Нагадаємо, Юлія Саніна з "The Hardkiss" показала підростаючого сина-дівчинки, тримайтеся

Також писали, що Юлія Саніна з The Hardkiss ошелешила Катерину Осадчу на річницю весілля

Раніше повідомляли, що Юлія Саніна "The Hardkiss" перетворилася на загадкового дракончика