Стало відомо про те, що популярна українська співачка Мішель Андраде, яка з недавніх пір ще й ведуча проекту "Орел і Решка", вирішила освоїти нову, досить незвичайну професію.

Співачка і ведуча тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни" (Новий канал) знайшла незвичайне заняття в Естонії. Чорний циліндр, чорний камзол, на якому блищать яскраві гудзики, за спиною — спеціальний дріт. За цими характеристиками можна дізнатися сажотрусів на вулицях Естонії. З одним з них познайомилася і навіть разом попрацювала співачка і ведуча тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни", яке по суботах показує Новий канал, Мішель Андраде.

Орел і Решка, фото: Новий канал
Орел і Решка, фото: Новий канал

Кейл Лулу один з 600 сажотрусів Естонії, і як зрозуміла Мішель Андраде за час роботи на даному проекті, без нахабства не проживеш, і нічого не побачиш. Саме тому, як тільки їй випала можливість познайомитися з чоловіком, і попрацювати з живою легендою, вона відразу ж нею і скористалася.

Орел і Решка, фото: Новий канал
Орел і Решка, фото: Новий канал

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Спочатку може здатися, що сажотрус - Професія, щоб залучати туристів, однак, насправді це зовсім не так. Естонців зобов'язують за законом прочищати димохід хоча б раз в хід. Якщо раптом він заб'ється, то в кімнату може потрапити чадний, що природно небезпечно для життя.

Орел і Решка, фото: Новий канал
Орел і Решка, фото: Новий канал

Екстравагантні костюми - їх робоча форма. Капелюх, наприклад, захищає голову. Ремінь з величезною бляхою тримає живіт під захистом.

"Ми залізли чистити димохід в будинку 1505 року побудови! На горищі, схоже, з того року і не прибирали, — пожартувала, згадуючи новий досвід, ведуча тревел-шоу на Новому каналі. - Там Кейт і почав свою роботу. Він спустив спеціальний трос з гирькою і йоржиком в трубу і почав її чистити. Найстрашніше, що в Середні століття замість йоржика туди опускали дітей, щоб вони все чистили. Навіть говорити не треба, наскільки це було небезпечно!"

Вони повинні почистити труби і зверху і знизу. Весь цей час Мішель Андраже активно допомагала сажотрусу.

Нагадаємо, що Мішель Андраде - 25: співачка з Болівії, яка прославилася завдяки своєму свисту-найкраще вбрання від артистки

Раніше повідомлялося, що Мішель Андраде з "Орла і Решки" проїхалася по Дорозі Смерті

Також, зірка "Орел і Решка" Мішель Андраде розсмішила купанням зі свинкою