Відомий в Україні шеф-кухар, головний наставник для початківців в шоу "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво згадав, що він не тільки майстер на кухні, але ще і доволі відвертий блогер. Цього разу Ектор розповів про найулюбленіше місце для відпочинку в Україні.

Звичайно, щоб не мучити наших читачів в очікуванні, відразу скажемо, що це місце - Карпатські гори.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ектора в мережі Instagram.

"Вчора вранці гуляв з собака біля будинку (Ранок для мене це 5 ранку), а вже мороз йде, холодно стає. Помітив? Але зловив себе на думку, що мені так комфортно. Дуже було добре і затишно — ліс, холод, свіже повітря, світ без людей і машин.. Я так до Києва відчуваю себе тільки о 5 ранку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А в Карпати постійно. Це магічне місце. Ще я прийшов до думки, що Карпати входить в топ 5 мій улюблених місць на Земля. За час, поки я в Україні, з 2009 рік був там 5 разів! Ідеальне життя це-будинок зі зрубу (цивілізований будинок, зруб), ліс, холод, гори, сім'я і собаки. Ось це Я розумію місце сила! Представив?

Ектор, фото: Instagram
Ектор, фото: Instagram

Я об'їздив весь Карпати на машині. Дуже люблю хайкінг! Риболовля на форель, спілкування з цим колоритний люди, гра на трембіті (так, ось той дуже довгий труба), знайомство з Новий звичаї і традиції — це дуже мене вабить.

Якби Майстер Шеф можна було перевезти туди - я б жив у горах Карпат. Купив би там будинок, далеко в лісі від людей, розводив би кіз, робив би козячий сир і навіть викладав би для місцевих житель мистецтво кулінарії, а вони б розповідали мені про свій звичай в їжі. Таке маленьке одкровення для вас, хотіли б побачити як я рубаю дрова?", - пише Ектор.

Раніше повідомляли, зелене пюре з горошку і шпинату від Володимира Ярославського: як приготувати гарний і смачний гарнір.

Як повідомляв Знай.uа, Костянтин Грубич поділився рецептом випічки з Батьківщини Кіркорова: після цього ви забудете про хліб і хачапурі.

Знай.uа писав, зірка МайстерШеф Ектор Хіменес-Браво застав своїх підлеглих за "полуничкою" - робили це просто на кухні: "Звільнив...".