Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA, Олександра Зарицька вирушила до Вірменії зі своєю колегою, щоб виступити на концерті. Чи вдалося їм стати подругами.

Новий пост розміщено на сторінці Олександри в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться зі своїми шанувальниками різними знімками, на яких позує або одна, або зі своєю командою і колегами, як цього разу.

У Вірменії вона виявилася не одна, зі співачкою з колективу The Hardkiss, Юлією Саніною. Вони поділилися милим спільним кадром, де обидві посміхаються на камеру.

Далі співачка представила кілька роликів з їх виступу в Єревані.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

"Сьогодні ми і @the_hardkiss виступали у Вірменії! Це наш перший виступ в цій країні але думаю не останній) було просто незабутньо, вірменський народ, ви просто бомба, запам'ятаємо назавжди, а ще ми вперше виступали в скейт-парку 🙃Завтра вже додому, тому що попереду купа зйомок ️ ️ спасибі, Єреван 💖" - сказано в повідомленні під постом.

Примітно, що Юлія Саніна вже давно дружить з Тіною Кароль, а Олександра Зарицька зовсім недавно записала з нею спільну пісню, і вже планує спільний тур по США. Можливо, незабаром ця трійця захоче здивувати слухачів.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"дякую вам❤️❤️❤️❤ ️ це було неймовірно🔥 🔥 🔥 🔥";

"❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️";

"🇦🇲❤️🇺🇦";

"We are waiting for you in Romania as well! 🔥🔥🔥❤️❤️❤️";

"👏❤️👏❤️👏❤️👏";

"Дуже красиві милі дівчата";

"Спасибі большоее😍 😍❤️".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що бабуся Олександри Зарицької розповіла, що спонукало її взяти участь у "Танцях з зірками"

Раніше повідомлялося, що Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилася на героїню "матриці"

Також, Юлія Саніна з The Hardkiss кардинально змінила образ після шоу "Маска"