У мережі з'явився новий ролик з Тіною Кароль, який вона записала спільно зі своїм шанувальником. Це вже не перше їх відео.

Опубліковано ролик на його сторінці в соціальній мережі TikTok, активним користувачем якої він є. Регулярно хлопець знімає забавні ролики, і ось, йому пощастило зловити свого кумира.

Справа в тому, що вони раніше вже зняли спільний ролик, і всі почали питати, як у нього так вийшло, що вони зняли разом відео, і скільки довелося заплатити грошей.

@malchyn_27

@tinakarol 🤩 безкоштовно ! 😌

♬ Rules - Doja Cat

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Мільйони, тисячі, мільярди" - співається в пісні, яку хлопець підібрав на фон ролика. І звичайно ж зазначив, що це був жарт, і знялася Тіна Кароль з ним в першому ролику абсолютно безкоштовно.

У коментарях користувачі почали відзначати, що вони думають про цей ролик. При цьому, багато хто почав думати, що все це зроблено за допомогою монтажу.

"Там повинні бути я";

"Щороку все красивіше і красивіше";

"Фотохейтери скажуть хейтершоп";

"Гарненький";

"Це вона? Вона походу не знає як старіти".

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Минулий ролик був не такий популярний, але все ж на ньому теж можна побачити Тіну Кароль. Хлопець просто співав пісню з її нового альбому, як раптом вона підійшла і почала підспівувати. У коментарях користувачі знову почали відзначати, що все це монтаж, і вона не записувала з ним ролик.

@malchyn_27

@Тина Кароль 🤭🥰 Відмічай таких тут 👇🏻😅

♬ Двойной рай - Тина Кароль

Нагадаємо, що Тіна Кароль знайшла собі грузина, Дан Балан в минулому

Раніше повідомлялося, що Тіна Кароль "втекла" на батьківщину Саакашвілі до Іраклі Макацарія заради улюбленої справи Влада Ями

Також, Тіна Кароль "взялася" за Дана Балана і спантеличила фанатів