Відома українська співачка Оля Полякова розповіла про свій розкішний відпочинок і показала доньок красунь.

Оля Полякова має чимало шанувальників, тому частенько тішить їх новими фото, відео або ж просто цікавими новинами з особистого і творчого життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежити 2.4 мільйона осіб.
Зараз Оля Полякова разом зі своєю сім'єю відпочиває на Мальдівах. На цей раз зірка вирішила показати кілька фото з пляжу разом з доньками.
На фото співачка і її старша донька Маша позували в схожих білих нарядах, які вдало підкреслювали їх фігури. Молодша ж дочка Полякової Аліса одягла чорні шорти і футболку з ромашками.

Фото со страницы Оли Поляковой
Фото со страницы Оли Поляковой

" Ну, хто краще засмаг?????"— написала Полякова.

Також Оля Полякова вирішила трохи розповісти про свій відпочинок. Зірка зізналася, що вже довгий час мріяла про нього, і він вийшов просто дивовижним.

Фото зі сторінки Олі Полякової
Фото зі сторінки Олі Полякової

" Це неймовірна пригода, яка трапилася з нами невипадково, я давно мріяла потрапити саме в цю мережу готелів! Я бачила по картинках і за відгуками що тут круто, але що настільки😍. Острови, з озерами, болотами, натуральними джунглями, зі своєю екосистемою, яку бережуть і підтримують!!! Величезна кількість живності!!! Ми тиждень ходили босоніж", - розповів вона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що Оля Полякова зібрала "банду" з Винника, Каменських і Дзідзьо і посипала погрозами: "тебе вже пора колоти"

Також Знай писав, що Олю Полякову взяли "в заручники" на Мальдівах: залишається разом з ридаючою дочкою

Раніше Знай повідомляв, що Оля Полякова поділилася інтимною проблемою: не може розслабитися