Молода матуся і блогерка Даша Квіткова вирішила проговорити про материнство. Зокрема, дружина Микити Добриніна розповіла, що знадобиться малюкові в перші місяці життя.
Про це переможниця шоу "Холостяк" вирішила розповісти на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1.7 мільйона чоловік.
Даша Квіткова зізналася, що після того як вона стала мамою, багато дівчат звертаються до неї за порадою. Зокрема, багато хто просив розповісти про речі, які дійсно знадобилося в перші місяці життя дитини.

Фото зі сторінки Даші Квіткової
Фото зі сторінки Даші Квіткової

Для перших місяців життя малюку Даші Квіткової знадобилося ліжко, шезлонг і стільчик з різними нахилами для годування, кокон, слінг.

"Я до останнього відкидала цю ідею, але коли ми його купили, я пошкодувала, що ми не зробили цього раніше", — зізналася вона.

Також вони придбали заколисуючий центр, який дуже йому сподобався тільки з третього місяця життя. Також необхідні коляска і автокрісло. Ще з побутових речей блогерка з чоловіком придбали комод, пеленальний столик, ванночку і місток для купання.

Фото зі сторінки Даші Квіткової
Фото зі сторінки Даші Квіткової


"Ванночка взагалі не потрібна була, вона десь припадає пилом зараз. Лев дуже психує, коли простору мало😹 тому ми закинули місток для купання у велику у ванну і зараз малюк кайфує", — розповіла молода матуся.

Даша Квіткова і Микита Добринін також придбали нічник, зволожувач повітря, термометр для дитини, води і кімнати, косметичку для малюка, крем для зволоження, крем під памперс, вологі і сухі серветки, спонжі.

Також Даша Квіткова розповіла, що з одягу вона брала кілька розмірів (56-74).

"Особисто мені це дуже розв'язувало руки, всього було по штук 10, а може більше. У будь-якому випадку Лев носив кожну річ", — розповіла вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Даша Квіткова, фото з Instagram
Даша Квіткова, фото з Instagram

Квіткова придбала на перший час боді на кнопках між ніжками, повзунки, сліпи, шапочки і шкарпетки, комбінезони для прогулянки, пледи і пелюшки.