Всесвітньо відома супермодель з Німеччини, а також телеведуча 48-річна красуня Хайді Клум продовжує дивувати мільйонну армію фанатів дуже провокаційними кадрами, ну, як вона це вміє, у найкращих традиціях. Цього разу Хайді показала, як розпиває спиртне з "д'юті-фрі" в літаку зі своїм коханим чоловіком.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Хайлі Клум в мережі Instagram в Stories.

Stories Хайді Клум, скріншот: Instagram
Stories Хайді Клум, скріншот: Instagram

Відомо, що в листопаді Хайді Клум поїхала відпочивати на узбережжі грецького Міконоса. 48-річну зірку подіуму зачарували місцеві заходи, і днями вона вирішила поділитися з передплатниками в Instagram чудовим видом на сонце, що сідає у воду. На цьому знімку Хайді стояла в одному рушнику на голе тіло, прикриваючи обличчя руками і демонструючи свої оголені груди.

Хайді Клум, фото: instagram
Хайді Клум, фото: instagram

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

А далі більше-справа в тому, що все вказує на те, що Хайді вже полетіла з райського курорту і по дорозі встигла навіть випити в літаку.

Також варто нагадати нашим читачам, що пандемії 48-річна супермодель щорічно влаштовувала вечірки на честь "найстрашнішого дня в році" і поставала перед своїми гостями в найжахливіших образах. Наприклад, за рік до пандемії вона вбралася в кровожерного прибульця-зомбі, жертвою якої став її чоловік Том Каулітц в образі астронавта. До цього подружжя також з'являлися в парних образах Шрека і Фіони.

Цього року зірка зняла власний короткометражний фільм жахів, який вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Другий фільм пішов за минулорічною короткометражною картиною, яку Хайді представила в розпал пандемії замість своєї щорічної вечірки. У фільмі є відсилання до стали класикою свого жанру картинам "Екзорцист", "Сяйво", "Жива мертвечина" і "Психо".

"Хлопчик, ти не зрозумів, горілочки нам принеси! Ми додому летимо",-крилата фраза з фільму"Брат-2". Застосовується для зображення різних приводів, які потрібно відзначити.

Раніше повідомляли, Хайді Клум зважилася на фото без ліфчика, щоб показати 48-річне щастя: "Ти даруєш мені найбільшу...".

Як повідомляв Знай.uа, Хайді Клум засвітила голими грудьми на пляжі: "Мій чоловік любить...".

Знай.uа писав, Хайді Клум завагітніла всією сім'єю-відразу три кругленьких животика.