Суперзірка поп-музики 2000-х, співачка Брітні Спірс поділилася новими фото в соціальних мережах після того, як повідомила про майбутнє весілля зі своїм фітнес-тренером. Свій новий пост вона опублікувала в соцмережі Instagram.

На цей раз вона показала себе тільки в нижній білизні, демонструючи публіці свої ідеальні стегна і пишні груди.

«Second pic is the original and you heard me … should I say it again?????? KISS MY MOTHER FUCKING ASS (друге фото оригінальне, і ви мене чули... я повинен повторити це ще раз?????? Поцілуйте мою матір, *** в з**ницю)", - підписала вона несподіваний знімок.

Фанати оцінили таку сміливу заяву і відмінну фізичну форму співачки, але відзначили, що її оголені знімки вже ні для кого не в новинку.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"The LEGENDARY MISS BRITNEY SPEARS (легендарна міс Брітні Спірс)», «Oops she did it again (Ой, вона зробила це знову)», «Brit is so unapologetic recently. I love it (Брит так непримиренна останнім часом. Мені це подобається)", - захоплюються її шанувальники в коментарях.

"You don't even have to ask the majority of us (більшості з нас навіть не потрібно питати)»," Say it louder for the people in the back! (Говори голосніше людям ззаду!)», «Tell them honey! (Скажи їм, дорога!)",- додають інші фанати.

Нагадаємо, що Брітні Спірс стала "жертвою злочину", руки скуті і криваві сліди не шиї: "її знайшов сусід..."

Як повідомляв Знай.uа, Брітні Спірс оголосила про "народження" дитини після звільнення від опікунства: "її звуть Бреннан"

Також портал Знай.uа писав, що бойфренд Брітні Спірс змусив співачку судитися з батьком за мільйони, зароблені "в рабстві"