Співачка Світлана Тарабарова, яка будує успішну кар'єру та встигає займатися вихованням двох діток, вирішила згадати себе на шкільному випускному балі. Яскравими і смішними знімками вона поділилася зі своїми шанувальниками на сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 575 тисяч осіб.

На фото важко впізнати нинішню зірку – вона дуже худенька, білява і майже без макіяжу. Поруч із школяркою стоять її шкільні подруги, вдягнені за модою того часу. Зараз їхні наряди виглядають дещо смішно.

Скрін, Instagram Тарабарова
Скрін, Instagram Тарабарова

«Згадаємо як? Солодкі 16 в твоїх очах!!!! Запускаю челенд#Солодкі16, ви зі мною?Покажи себе в 16 і зараз! Обожнюю такі челенджі, вони нагадують нам, скільки всього цікавого вже відбулося у нашому житті, а скільки ще буде - огооо, треба лише зустрітись із подружками та увімкнути на всю наш шалений саундтрек. До речі, на фотках мій випускний і мої подруги дитинства Леся та Віра, з якими нам є що згадати, а от дітям розповісти мало що можемо. Ну і мій клас і я, як завжди, із мікрофоном у руках. Це єдине, що не змінилося», - зазначає Тарабарова.

Скрін, Instagram Тарабарова
Скрін, Instagram Тарабарова

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вона також запропонувала своїм фанатам приєднатися до челенджу та показати їхні знімки з випускного.

«Полетіли - чекаю на ваші фото - буду репостити кожного!!! Просто відмічайте мене, хештег #Солодкі16 і не забувайте коментувати один одного. Піднімемо собі настрій у такий похмурий осінній карантинний день. P.S.: як вам моя сукня? топчик?», - додала вона.

Скрін, Instagram Тарабарова
Скрін, Instagram Тарабарова

«О госпади! Какое зелёное платье! Мне тогда казалось,что я просто супер бомбини!», - написала в коментарях подруга співачки.

«Була і залишаєшся гарною дівчинкою», «Навіть тоді - ваша сукня найгарніша», «Ахахаха. Это ХЕРСОН, детка) Думаю, что с тех времён не много поменялось», - додають інші коментатори.

Скрін, Instagram Тарабарова
Скрін, Instagram Тарабарова

Нагадаємо, заміжня Світлана Тарабарова знову одягла весільну сукню заради дівочих мрій: "Сказати "так". Світлана Тарабарова знову одягла весільну сукню

Раніше Знай писав, Світлана Тарабарова і Регіна Тодоренко повернулися до Real O: як змінилися учениці Могилевської за багато років

Також Знай повідомляв, Тарабарова зібрала весь гурт Real O, який виховала Могилевська - Тодоренко теж не забула: "Солодкі 16"