Відома українська співачка Світлана Тарабарова, яка виступає під неймом TARABAROVA, колишня учасниця колективу Real O нещодавно презентувала кліп до своєї нової пісні "Солодкі 16".

Для зйомок відео артистка запросила своїх колег по гурту, з якими не бачилася цілих 10 років, до Туреччини. Прем'єра кліпу відбулася на YouTube-каналі Світлани.

Кліп "Солодкі 16", скріншот: YouTube
Кліп "Солодкі 16", скріншот: YouTube

У ролику знялися учасниці першого складу - Ліна Міцукі, Регіна Тодоренко, Олена Виноградова і сама Світлана Тарабарова. У мережі Instagram зірка вирішила поділитися подробицями зі зйомок.

Кліп "Солодкі 16", скріншот: YouTube
Кліп "Солодкі 16", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Час, як божевільний летить, летить ... запам'ятай цю мить. #Солодкі16 унікальна історія. Не про вік, а про стан нашої душі. Неважливо скільки тобі років 5,10,16,34,55 - вона для тебе. Коли ми зустрічаємося з тими, кого любимо і забуваємо хоча б на кілька годин про всі проблеми - це працює, як терапія, а в складні часи для всіх нас вона просто необхідна. Ви вже бачили наше відео? Які емоції відчуваєте при перегляді? Тегайте в коментах своїх подруг, з якими завжди весело і разом переглядайте відео "Солодкі 16" знову і знову.", - пише Світлана.

Нагадаємо, що гурт Real O було створено в 2008 році з учасниць другої "Фабрики зірок". Заснувала колектив Наталія Могилевська, яка на той час була продюсером шоу талантів. У 2012 році квартет покинула Світлана Тарабарова, а за нею, в 2014-му, пішла Регіна Тодоренко. З часом перестали бути учасницями гурту і Ліна Міцукі з Оленою Виноградовою. За час існування колективу склад змінювався кілька разів.

Раніше повідомляли, Наталя Могилевська поділилася несподіваним щастям після "Співають всі": "Приймаю привітання!".

Як повідомляв Знай.uа, заміжня Світлана Тарабарова знову одягла весільну сукню заради дівочих мрій: "Сказати - так".

Знай.uа писав, Соломія Вітвіцька натрапила на дивовижне місце в Лос-Анджелесі: саме те, що потрібно після розлучення.