Онук Алли Пугачової Дені Байсаров анонсував в Москві секретний бал в готичному стилі в особняку Леман. Квитки на захід обійдуться в кругленьку суму.

Про це Дені Байсаров повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, стало відомо, що онук Алли Пугачової, анонсував "секретний бал" в особняку Леман в Москві. Цей бал пройде в готичному стилі. Гостям Байсаров обіцяє імерсивне шоу і кімнати з містичними мешканцями. І занурення в атмосферу таємних спільнот. При цьому всі афіші заходу супроводжуються масонськими знаками та іншою окультною атрибутикою.

Фото зі сторінки Дені Байсарова
Фото зі сторінки Дені Байсарова

Стандартний квиток на захід продають за 15 тисяч рублів, а віп квиток обійдкться в 30тисяч. Варто відзначити, що зазвичай, стандартний квиток на подібний захід продають за 5 тисяч рублів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Квитки, скріншот
Квитки, скріншот

"Для вас будуть відкриті таємні кімнати, де вас зустрінуть містичні мешканці особняка. Ви зможете зануритися в атмосферу таємних спільнот, взаємодіючи з нашими акторами і декором, а після вас чекає незабутнє AFTERPARTY до ранку", — зазначив Дені Байсаров.

Фото зі сторінки Дені Байсарова
Фото зі сторінки Дені Байсарова

Варто відзначити, що Дені Байсаров - син чеченського бізнесмена і Крістіни Орбакайте. Він народився в 1998 році, а в 2001 році його батьки розлучилися.

Нагадаємо, що "любов, якої більше немає": Авраам Руссо зважився розповісти правду про стосунки з Крістіною Орбакайте

Раніше Знай писав, що Максим Галкін показав на що пішов заради Алли Пугачової: "крилець не вистачає". Максим Галкін вирішив поділиться фото, де зображений у вельми незвичайному образі.

Також Знай писав, 72-річна Алла Пугачова похвалилася стрункими ніжками в міні - сукні-Максим Галкін "відхопив" розкішну жінку: 20 років разом