17 листопада українці відзначають день студента. Кожен з нас так чи інакше був у цій у цій ролі, тому добре пам'ятає себе у ці роки.

Пропонуємо вам подивитися, якими були ваші улюбленці у студентські роки. Відповідними фото поділилися на офіційній сторінці телеканалу 1+1 в Instagram.
Ведучий ТСН Святослав Гринчук кардинально змінився після студентства. Зараз він вже не носить довгої зачіски, проте так само надає перевагу класичним костюмам.

Святослав Гринчук, фото 1+1
Святослав Гринчук, фото 1+1

Влада Яму можна не впізнати на його студентських світлинах. Адже зараз його вже мало що пов'язує з тим хлопчиськом. Він кардинально змінив імідж, поголив голову та відростив бороду й став набагато мужнішим.

Влад Яма, фото 1+1
Влад Яма, фото 1+1

Зірка студії "Квартал 95" Евген Кошовий теж кардинально змінився зі студентських років. Він як і Влад Яма поголив голову, що додало йому мужності. Також за ці роки актор трішки поправився.

Євген Кошовий, фото 1+1
Євген Кошовий, фото 1+1

Лідія Таран у студентські роки була справжньою модницею. Телеведуча носила довге волосся та масивні прикраси. Тоді зірка часто надавала перевагу сукням темних кольорів.
Соломія Вітвіцька з часів студентства стала набагато жіночнішою до того ж зараз, її майже не зустрінеш у штанах. Однак під час навчання все було інакше, вона носила обтислі футболки та картаті сорочки.

Соломія Вітвіцька, фото 1+1
Соломія Вітвіцька, фото 1+1