Нова ведуча українського шоу "Танці з зірками" Іванна Онуфрійчук показала, чим займається під час свого медового місяця в Австрії.

Як відомо, зовсім недавно, 11 листопада, висхідна українська зірка вийшла заміж за бізнесмена казахського походження на ім'я Алмаз. Примітно, що це вже друге весілля молодої пари, перше вони зіграли в лютому 2021 року на Мальдівах, але офіційна урочиста церемонія розпису сталася в Києві.

Іванна Онуфрійчук на своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 270 тисяч осіб, розмістила пару коротких відео з романтичної подорожі до Австрії, в яке новоспечена сім'я вирушила відразу після пишного весілля.

Телеведуча показала одну з головних визначних пам'яток Відня - народний парк з безліччю посаджених кущів троянд, які за словами Іванни, чоловіки дарували своїм коханим замість букетів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Дан Балан "підробляв тамадою" на весіллі ведучої "Танців з зірками" Іванни Онуфрійчук

Нагадаємо, що Тіна Кароль "втекла" на батьківщину Саакашвілі до Іраклі Макацарія заради улюбленої справи Влада Ями. Співачку запросили виступити на сцені грузинського шоу "Танці з зірками".

Як повідомляв Знай.uа, українці накинулися на ведучу "Танці з зірками" Іванну Онофрійчук і вимагають повернення Тіни Кароль: "Ніяка"

Також портал Знай.uа писав, що Тіну Кароль "присоромили" в прямому ефірі через Ірину Білик: попросили забрати слова назад