Відомий український телеведучий і мандрівник Дмитро Комаров мило привітав свого брата з сестрою з днем народження.
Це привітання Дмитро Комаров опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,8 мільйона чоловік.
Дмитро Комаров в день народження свого братика і сестри опублікував кілька архівних фото, які були зроблені в різні періоди життя. Також він зазначив, що вдячний батькам, що вони подарували йому таких чудових друзів і найрідніших людей.

фото зі сторінки Дмитра Комарова
фото зі сторінки Дмитра Комарова

" З днем народження, мої рідні двійнята. Люблю вас❤ Брат і сестра - мої найкращі друзі🙌. Спасибі мамі з татом за їх найкращий подарунок🙂. Причому, я сам цей подарунок просив, у свої 6 років випрошуючи "блатика і сестричку", — зазначив телеведучий.

фото зі сторінки Дмитра Комарова
фото зі сторінки Дмитра Комарова

Дмитро Комаров також розкрив, що на УЗД його мамі сказали, що буде одна дитина. Однак це не заважало говорити йому, що у нього з'явиться братики і сестричка, так і сталося.

фото зі сторінки Дмитра Комарова
фото зі сторінки Дмитра Комарова


" І не дивлячись на те, що УЗД в 1989 чомусь показало одну дитину, я продовжував говорити всім навколо, що у мене буде братик і сестричка. Так і вийшло. Сестра старше брата на 10 хвилин🙂 цінуйте своїх рідних і близьких. Сім'я - найдорожче, що є в житті кожного з нас з вами", — підсумував він.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадавши, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" ризикнув життям на Еквадорі: "війни і кривава помста"

Раніше Знай повідомляв, дикі індіанці пригостили Дмитра Комарова зі "Світу навиворіт" пережованою їжею: "таке бачу вперше"