Відомий український актор, а також півфіналіст проекту "Танці з зірками", Артур Логай вирішив розповісти про свою молоду сім'ю, і як вдається все поєднувати разом з проектом.

Про це чоловік зізнався у своєму новому інтерв'ю для програми "Життя відомих людей", що регулярно виходить на телеканалі 1+1.

Цей рік став для чоловіка роком справжніх і стрімких кар'єрних змін. Він спочатку знявся в серіалі "Моя улюблена Страшко", а потім спробував себе в ролі танцюриста на популярній проекті, і вийшло досить успішно, адже він пройшов у півфінал.

У дитинстві його батьки розлучилися, і він разом з мамою переїхав до Мелітополя, де Артур почав шукати авторитетів серед дворової компанії. Раптом, їх затягнули азартні ігри, і пішли великі борги. Він навіть виносив речі з дому і красти, що призвело до спроби суїциду.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У 2014 році він спробував себе в популярному вокальному шоу, де зустрів свою першу любов. Їм не можна було бути разом, так як вона працювала на проекті, а співробітникам не можна заводити відносини з ким-небудь на роботі.

Саме тому Артур Логай дочекався свого вильоту, і замість того, щоб засмутитися, пішов будувати відносини з жінкою.

Через півтора року народився їх перший син - Герман, але, коли йому було всього півроку, було прийнято рішення розлучитися.

"Були складні відносини. Розійшлися через кілька днів після мого дня народження " - розповідає чоловік.

Після цього він вирішує стрімко змінити своє життя, і почав вчитися в кіношколі, де його часто ставили в пару з Євгенією - другою дружиною.

"Мені він не сподобався. Мені здалося, що він як індик пихатий. Я не могла собі дозволити, тому що я була у відносинах, а Артур мені здається не шукав відносин, тому що не пройшло так багато часу, щоб входити в нові" - розповіла жінка.

Вони разом зіграли пару в проекті "Київ вдень і вночі", після чого їхні стосунки стали тільки міцнішими, і ще з тих пір вони полюбилися глядачам.

Перед Новим роком у них все ж почали зав'язуватися стосунки, вона порвала з колишнім хлопцем, і вже в травні 2018 зіграли весілля. На світ з'явився ще один син для Артура-Лев.

Після проекту чоловік вирішив відправитися у відпустку, так як пообіцяв і дружині і дітям. У такому напруженому графіку він живе вже близько півроку, чого не кожен витримає.

Нагадаємо, що Артура Логая засудили за "Шведську сім'ю" на "Танці з зірками"

Раніше повідомлялося, що Артур Логай вийде на паркет "Танців з зірками" з коханою дружиною і маленькими синами

Також, Lida Lee згадала свої найяскравіші образи на "Танцях з зірками"