Дружина відомого українського актора і учасника шоу "Танці з зірками" Артура Логая, Євгенія показала, як розважається з маленьким сином, поки її чоловік зайнятий підготовкою до прямих ефірів.
Євгенія Логай досить активна в Instagram і часто ділитися з численними підписниками новими фото, відео і просто цікавими моментами з особистого життя.
На цей раз молода матуся зробила кілька фото зі своїм синочком. Вони разом сиділи за столом і пили чай з солодощами. Проводячи час разом, Євгенія згадала, як її тато раніше робив в дитинстві, коли приїжджав з відряджень.

Фото зі сторінки Євгенії Логай
Фото зі сторінки Євгенії Логай

"Донько, закрий очі, я зараз начаклую!". Цю фразу говорив мені батько, коли приїжджав з чергового відрядження, я затамувавши подих чекала, коли він переодягнеться, візьме мене на руки і вимовить ці слова... цей момент назавжди залишиться для мене чарівним♥️ я закривала очі, а тато говорив: «Абра-швабра-кадабра—сюрприз з'явися» і коли я відкривала очі, у нього в руках завжди опинявся Кіндер Сюрприз. Всі іграшки я збирала з трепетом, у мене були цілі колекції😍", — розповіла вона.



Папи Євгенії вже немає, але Kinder сюрприз став свого роду зв'язком з ним. Адже, коли вона не знає що робити, або у неї є питання, то завжди купує цей смаколик і всередині її завжди чекає підказка.

Фото зі сторінки Євгенії Логай
Фото зі сторінки Євгенії Логай


"Навіть зараз якщо у мене є якийсь запит, але я не знаю як вчинити, Я йду і купую Kinder Сюрприз, там завжди є для мене підказка 🙏 🏻 можна сказати, що це наш зв'язок з татом🤗", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, що Артур Логай не упустив можливості "прилаштуватися" ззаду до Анни Кареліної на шоу "Танці з зірками": "Така запальничка"

Раніше Знай писав, "Танці з зірками "залишили відразу дві пари, Джамала і Стас Горуна залишилися за бортом - "Melovin". Глядачі вважають, що рішення суддів справедливе

Також Знай повідомляв, чуттєвий Melovin виливши душу на паркет на "Танці з зірками": "До сліз". Цей вечір на "Танцях з зірками" був присвячений кумирам