Відомий телеведучий, який українцям запам'ятався за роллю ведучого шоу "Розсміши коміка", вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв продовжує радувати своїх шанувальників новими кадрами з особистого життя і ділиться успіхами у відносинах зі своєю дружиною Катею Тулоповою. Відповідні повідомлення він публікує на сторінці в соцмережі Instagram, де за ним стежать вже 352 тисячі шанувальників.

Цього разу він поділився досвідом виховання малюка і допомогою молодій матусі.

«Ми з Катею домовлялися, що по черзі будемо вставати вночі до малюка: одну ніч вона, одну я. нічого з цього не вийшло. Я чесно вставав, але і Катя теж прокидалася, просто не виходило у неї по-іншому, виходило, що обидва не сплять, який сенс?", - нарікає ведучий.

Двічі батько зазначає, що при всьому бажанні набагато гірше справляється з поставленим завданням, ніж дружина.

Скрін, Instagram Шепелєв
Скрін, Instagram Шепелєв

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я теж прокидаюся щоразу, коли син плаче. Але тільки я роблю це так повільно, так довго звисаю ноги з ліжка, що поки це станеться, Катя встигає його нагодувати, переодягнути і укласти. Коротше, цю битву я безнадійно програю. А ви в родині як домовилися? Хто встає, а хто спить?", - поцікавився він.

"За фактом програла Катя", "А у нас малюк спить між нами і плюс на ГВ, ми взагалі не встаємо", - зізнаються читачі сторінки.

Скрін, Instagram Шепелєв
Скрін, Instagram Шепелєв

Дехто припустив, що до турботи про старшого сина Шепелєв взагалі не причетний.

"Добре, старшенького готового отримав", - пишуть люди.

Раніше повідомляли, вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв пережив важку хворобу: поруч з ним постраждали ще 10 осіб.

Як повідомляв Знай.uа, Дмитро Шепелєв відвіз нову дружину туди, де ніколи не була Жанна Фріске: "чекав можливість втекти".

Знай.uа писав, вдівець Фріске Дмитро Шепелєв перетворився на агента 007 поруч з коханою: "дівчина Бонда".