Оля Полякова днями повернулася з сонячних Мальдівських островів, і відразу ж приступила до роботи зі своєю новою подругою Машею Єфросiніною. Вони вирішили поговорити про своє шоу "Дорослі дівчатка".

У прямому ефірі в соціальній мережі Instagram вони обговорили ряд важливих тем, які стосуються шоу.

Спочатку був невеликий розгін, і вони просто поговорили на різні теми. Оля Полякова зазначила, що тепер всі зірки роблять таку ж чубок як у них, і Маша Єфросiніна зазначила, що імена краще не називати, мабуть натякаючи на Тіну Кароль, яка кардинально змінила свій імідж не так давно.

Найімовірніше новий випуск "дорослих дівчаток" вийде в п'ятницю, і буде він на тему грошей.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Це дуже цікава тема, особливо сьогодні. Вона як ніколи актуальна. У світі відбувається жорстка емансипація. Жінки вилазять з домашнього вогнища і йдуть на заробітки" - каже Ольга Полякова.

У п'ятницю вони поговорять, що відбувається, коли жінка заробляє більше свого чоловіка, і Марія Єфросiніна не хотіла про це абсолютно говорити, так як тема для неї болюча по ряду причин.

"Тема, яку я боялася як вогню. Саме тому що я пiребуваю в періоді непростому" - почала телеведуча, поки її не перебила Оля Полякова, адже вона могла зараз все розбовтати.

У першому сезоні буде всього 9 випусків, і виходить, що вийде ще близько п'яти випусків, після чого буде перерва.

Тим дуже багато, які потрібно обговорити, і можливо допомогти людям.

Нагадаємо, що Оля Полякова вказала на чоловіків, за яких не можна виходити заміж: Потап Насті Каменських у списку

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова помірялася красою зі своїми доньками

Також, Маша Єфросiніна розповіла, що довелося пережити на "Лізі сміху"