Стало відомо про те, що дочка Олі Полякової відіграла свій перший сольний концерт у Києві. Як пройшов виступ, і з якими проблемами зіткнулася Маша, щоб туди потрапити.

Старша дочка Олі Полякової вирішила піти по стопах матері, і планує пов'язати своє життя з музикою. 16-річна Маша створила власну групу, і разом з нею намагається пробити свій шлях в шоу-бізнес.

Це був перший офіційний концерт "Шви" в Києві, і підтримати дочку прийшла зіркова мама, яка всіляко намагається підтримати її творчість, хоч і вважає його досить неоднозначним, адже в піснях присутня нецензурна мова.

Ціна квитків була 150 гривень, досить дешево, однак, бажаючих відвідати даний захід виявилося не так багато. Всі хто прийшов підтримати молоді обдарування танцювали до останнього, як і Оля Полякова, яка періодично записувала stories.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Одягнена Маша була в довгий оверсайз светр в чорно-червону смужку з величезними дірками. Також короткі чорні шорти і капронові колготки. Звичайно ж, образ доповнив яскравий макіяж, а волосся було розпущене.

Щоб потрапити на цей концерт дівчинці довелося пережити сильний стрес справа в тому, що вона відпочивала зі своєю сім'єю на Мальдівах, і в день відльоту зламався літак, який з острова їх повинен був доставити в аеропорт.

До концерту залишалося всього два дні, і Маша почала переживати, що вона не встигне дістатися додому вчасно, а значить, що концерт не відбудеться.

Провівши ще одну ніч на райських островах сім'я все ж вилетіла додому, і все пройшло благополучно - вони встигли. Всього за кілька годин до концерту літак приземлився в Києві, і підліток побігла готуватися.

Нагадаємо, що Оля Полякова з донькою Машею влаштували "батл" нескінченних ніжок

Раніше повідомляли, що дочь Олі Полякової Маша в білому засвітила стрункі ніжки: мама вже починає заздрити

Також, дочка Полякової Маша забрала маму і тата з Мальдів, змусивши кривлятися в камеру