На особистій сторінці в соцмережі Instagram відомої української блогерки, яка стала зіркою інтернету завдяки своїй епатажній зовнішності і безлічі пластичних операцій, Анастасії Покрищук, з'явився новий відеоролик.

У ролику Покрищук хвалиться новим педикюром, який з властивим їй специфічним почуттям гумору вона прикрасила матірним написом.

"Як ті? Наш п * здатий педикюр. @meduza_beauty_bar обожнюю", - підписала вона Відео, на якому спочатку прикриває праву ногу лівою, а потім показує крупним планом ніготь великого пальця, на якому красується напис «йди на х*й». При цьому її нігті на ногах пофарбовані в баклажаново-бузковий колір.

Думки коментаторів з приводу того, що відбувається в кадрі розділилися. Одні в захваті від ідеї самої переробленої з Пацанок, а інші не зрозуміли, навіщо оточувати себе лайкою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Анастасія Покрищук, instagram.com/_just__queen_
Анастасія Покрищук, instagram.com/_just__queen_

"Класні нігті!", "Настя шикарна!", "Круто, як завжди, супер!", "Бл*, я перша подивилася і лайк поставила, ахахахза, Так себе почуваю, як ото не знаю шо зробила. Зірка Настяяяяяяяяяя", "не життя, а рай", " Ти просто бомба, офігенна!» ,- пишуть шанувальники Покрищук.

"Ого палець кривої», «наплутали з напрямком написи, в результаті ти читаєш і посилаєш себе більше всіх навколо», "убога", - не вгамовуються ті, кому така краса не до смаку.

Нагадавши, перероблена пацанка Анастасія Покрищук в чорному міні нарвалася на критику після пластики: "немає жіночої краси, вульгарно і дешево". Дівчина показала, як проводить нічний час доби в Києві

Раніше Знай писав, що перероблена Покрищук показала, як потрібно доглядати за волоссям: "п*зда на голові". Блогер показала, як проводить час на процедурі, поки майстер робить волосся

Також Знай повідомляв, перероблена пацанка Покрищук затягла в авто свого єдиного:"в тобі скільки с*ксу". Покрищук прокотила хлопця на колінах