Відома російська телеведуча і блогерка Анастасія Івлєєва вирішила здивувати своїх шанувальників і пограти з ними в гру.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 19 мільйонів осіб, Настя Івлєєва опублікувала два фото, і попросила шанувальників знайти відмінності.
На перший погляд Настя Івлєєва опублікувала два однакових фото. Дівчина позує сидячи за столом при цьому тримаючи в руках білу чашку. Блогерка одягла чорну футболку і кофту в тон, а також сірі штани.

Фото зі сторінки Анастасії Івлєєвої
Фото зі сторінки Анастасії Івлєєвої

"Привіт, колеги!😂🖖🏽. Давайте пограємо в гру, знайдете відмінності між фото в каруселі? Знайдете - пишіть в коментарях👀. Така я, звичайно, бізнес-леді на фотці😎 😂А іноді взагалі-то нею теж доводиться бути, а ви що думали? Коли займаєшся важливими справами, до слова, важливо не пропустити жодну деталь!",- зазначила вона.

Фото зі сторінки Анастасії Івлєєвої
Фото зі сторінки Анастасії Івлєєвої

У коментарях фанати Насті Івлєєвої відразу ж почали писати, які ж вони знайшли відмінності на першій і другій фотографії. Вони відзначили, що на другому знімку у блогерки з'явилися червоні губи, картина справа, напис на журналі на столі і лінзи на столі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще