Російська блогер і дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк Анна поділилася свіжим образом, стилізованим під радянські фільми минулого. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Мені нагадує кадри зі старого фільму, як думаєте, про що був би цей фільм? Мені здається, про мафію", - зізналася вона.

І правда, створений стилістом і фотографом образ найбільше асоціюється саме зі старим чорно-білим фільмом про шпигунів або розвідників.

Скрін, Instagram Заворотнюк
Скрін, Instagram Заворотнюк

На Анастасії - костюм-трійка з жилеткою, біла класична сорочка з краваткою і пальто в клітинку.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

При цьому Заворотнюк сховала очі за сонцезахисними окулярами, а волосся прибрала в хвіст на потилиці. Позаду неї-знаменита сталінська забудова Москви, з властивим того часу монументалізмом.

У коментарях фанати красуні підказують, до якого жанру могла б ставитися така кінострічка.

"Детектив", "дуже красиво", "В якому б ви кіно хотіли знятися?", "Таємний агент і його коханка», «Про бізнес леді», «Шерлок Холмс», "шпигунські пристрасті", - розповідають люди.

Нагадаємо, дочка онкохворої Заворотнюк поскаржилася на чорну смугу в житті: "Тільки мені так не щастить?"

Як повідомляв " Знай.ua", дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк злякалася хлопця-тирана: "Коханий, прости"

Знай.ua писав, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк провела ревізію на улюбленому курорті українців: нагодували від пуза